Teslimat Bilgileri

 Teslimatımızı nasıl gerçekleştiriyoruz?

Et iyi korunması ve saklama koşullarına dikkat edilmesi gereken özel bir gıdadır. Bunun öneminin farkında olarak, gıda mühendislerimizin ve uzman kasaplarımızın hassasiyeti ile kesimi, paketlenmesi ve soğuk zincir bozulmadan en taze şekilde sizlere ulaştırıyoruz.

Hazırlık ve Paketleme

Etleriniz siparişiniz geldikten sonra, size özel olarak hazırlanmaktadır. Veteriner, gıda mühendisleri ve uzman kasaplarımızın kontrolünün ardından etin tüm aşamaları sağlığınız açısından hassasiyetle kontrol edilmektedir. Gıda ile temasa uygun kaplarımıza özenle yerleştirip paketliyoruz.

İstanbul İçi Teslimat Bölgeleri ve Saatleri

Ataşehir ve Kadıköy'den saat 16:00'a kadar verilen sipariş aynı gün 18:00 'e kadar teslim edilir. Cumartesi ve Pazar günü verilen siparişler Pazartesi teslim edilir. 

Ümraniye, Üsküdar, Maltepe, Kartal, Pendik, Beykoz, Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Kağıthane'den verilen sipariş ertesi gün 18:00 'e kadar teslim edilir. Cumartesi ve Pazar günü verilen siparişler Pazartesi teslim edilir. 

Teslimat saatleri bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir.

Minimum sipariş tutarı 2500 TL'dir.

İstanbul İçi Teslimat Ücretleri

Teslimat ücretleri bölgeye göre değişiklik göstermektedir.

Teslimat Bölgesi Teslimat Ücreti
ATAŞEHİR 100 TL
KADIKÖY 100 TL
BEŞİKTAŞ 200 TL
BEYKOZ 200 TL
ŞİŞLİ 200 TL
SARIYER 200 TL
ÜSKÜDAR 200 TL
ÜMRANİYE 200 TL
KAĞITHANE 200 TL
KARTAL 200 TL
MALTEPE 200 TL
SANCAKTEPE 200 TL
PENDİK 200 TL
ÇEKMEKÖY 200 TL

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.