Teslimat Bilgileri
Teslimatımızı nasıl gerçekleştiriyoruz?
Et iyi korunması ve saklama koşullarına dikkat edilmesi gereken özel bir gıdadır. Bunun öneminin farkında olarak, gıda mühendislerimizin ve uzman kasaplarımızın hassasiyeti ile kesimi, paketlenmesi ve soğuk zincir bozulmadan en taze şekilde sizlere ulaştırıyoruz.
Hazırlık ve Paketleme
Etleriniz siparişiniz geldikten sonra, size özel olarak hazırlanmaktadır. Veteriner, gıda mühendisleri ve uzman kasaplarımızın kontrolünün ardından etin tüm aşamaları sağlığınız açısından hassasiyetle kontrol edilmektedir. Gıda ile temasa uygun kaplarımıza özenle yerleştirip paketliyoruz.
İstanbul İçi Teslimat Bölgeleri ve Saatleri
Ataşehir ve Kadıköy'den saat 16:00'a kadar verilen sipariş aynı gün 18:00 'e kadar teslim edilir. Cumartesi ve Pazar günü verilen siparişler Pazartesi teslim edilir.
Ümraniye, Üsküdar, Maltepe, Kartal, Pendik, Beykoz, Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Kağıthane'den verilen sipariş ertesi gün 18:00 'e kadar teslim edilir. Cumartesi ve Pazar günü verilen siparişler Pazartesi teslim edilir.
Teslimat saatleri bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir.
Minimum sipariş tutarı 2500 TL'dir.
İstanbul İçi Teslimat Ücretleri
Teslimat ücretleri bölgeye göre değişiklik göstermektedir.
Teslimat Bölgesi | Teslimat Ücreti |
ATAŞEHİR | 100 TL |
KADIKÖY | 100 TL |
BEŞİKTAŞ | 200 TL |
BEYKOZ | 200 TL |
ŞİŞLİ | 200 TL |
SARIYER | 200 TL |
ÜSKÜDAR | 200 TL |
ÜMRANİYE | 200 TL |
KAĞITHANE | 200 TL |
KARTAL | 200 TL |
MALTEPE | 200 TL |
SANCAKTEPE | 200 TL |
PENDİK | 200 TL |
ÇEKMEKÖY | 200 TL |